InFound is gestart als innovatief ICT bedrijf in multi-dimensionale data opslag en analyse. Rond het millennium waren deze concepten, nu veelal als BIG DATA  aangeduid, nog te pril.

Vanaf circa 2002 heeft InFound IT zich bezig gehouden met SAP implementaties, beheer en ontwikkeling. Data management is altijd de spil geweest waar onze activiteiten omheen draaien. Onze expertise ligt dan ook bij creëren van oplossingen in het SAP systeem wanneer er net een stapje verder gedacht moet worden dan de module zelf. Daar waar gegevens uit verschillende delen samenkomen, daar waar architectuur het verschil maakt, daar ligt onze kracht. Ervoor zorg dragen dat de software werkt voor uw organisatie en niet andersom, dat is het doel.

InFiound zorgt ervoor dat de SAP Systemen worden opgezet met een betere performance, dat de systemen door het implementeren van Information Life-cycle Management (ILM) voor SAP optimaal blijven functioneren, en dat integratie met andere systemen of internet perfect verloopt met behulp van berichtuitwisseling.

Gezien onze historische kennis ligt onze interesse natuurlijk ook sterk bij huidige ontwikkeling van SAP (HANA). Multi-dimensionale data verwerking wordt nu strategisch en daar kunnen we klanten met onze kennis perfect bij ondersteunen.